facebook

ДепартаментМедии и комуникация

Студентски проекти

На първи юни, стартира излъчване първото студентско предаване „Нощен експрес“, създадено от радиорепортерите от Департамент Масови комуникации, НБУ. 

 

 

Само за седем месеца, след официалното откриване на радиостудиото в #РТЦ на New Bulgarian University, студентите създадоха истинско радиопредаване, което ще има седмична периодичност. За приятелите и почитателите на студентското радио, лятото ще има нови епизоди на „Нощен експрес“ и нови подкасти.

Приятно слушане на пътуващите и успех на радиостудентите!

 • Студентско радио предаване „Нощен експрес“: Епизод 1
 • ❗️❗️❗️Първи епизод може да бъде чут тук: https://soundcloud.com/studentsko-radio-na-nbu

   

  В първия епизод на „Нощен експрес“ водеща е Цвети Сапова, редактор и тонрежисьор е Пенка Маринова от Департамент Музика, НБУ / Department of Music, NBU, а музикалното оформление е на Павел Шахов. Всички са студенти от НБУ с ръководител д-р Ралица Филипова. За звуковия дизайн заслуга има експертът от тонрежисьорското студио на #РТЦ Димитър Бенков.

   

  Очаквайте скоро и втората радиокомпозиция на "Нощен експрес" с автор и водещ Симона Иванова. Тонрежисура и монтаж: Павел Шахов, Пенка Маринова и Тодор Добринов. За втори брой работят репортерите на радиостудиото.
  Кои са те, ще слушате скоро и ще разберете. За часът и датата на потеглянето на второто ни предаване, ще ви пишем отново